Už atsidavusį darbą – garbingas apdovanojimas
Slauga. Mokslas ir praktika viršelis 2021 T. 2. Nr. 3 (291)
Dissemination
Interview with Gražvydė Masiliūnienė
Published 2021-03-29
PDF

Keywords

nurse
interview

How to Cite

Gražvydė Masiliūnienė, I. with . (2021) “Už atsidavusį darbą – garbingas apdovanojimas”, Slauga. Mokslas ir praktika, 2(3 (291), pp. 20–23. Available at: https://www.journals.vu.lt/slauga/article/view/23084 (Accessed: 25 April 2024).

Abstract

Šiemet Valstybės atkūrimo dienos proga Lietuvos Respublikos Prezidentas Gitanas Nausėda už nuopelnus Lietuvai, už jos vardo garsinimą pasaulyje Lietuvos valstybės ordinais ir medaliais apdovanojo labiausiai mūsų šaliai nusipelniusius medikus.

Už pasiaukojimą ir atsidavimą itin sudėtingomis aplinkybėmis gelbstint gyvybes, nepaisant gresiančio pavojaus savo sveikatai ir gyvybei, Žūvančiųjų gelbėjimo kryžiumi apdovanoti 33 Lietuvos Respublikos medicinos darbuotojai. Viena jų – Lietuvos sveikatos mokslų universiteto Kauno ligoninės direktoriaus slaugai pavaduotoja Gražvydė Masiliūnienė.

Visos slaugytojų bendruomenės vardu sveikiname kolegę su šiuo garbingu apdovanojimu. Ta proga paprašėme jos pasidalyti mintimis apie savo profesiją. Kalbina redaktorė Teresė Gužauskienė.

PDF

Downloads

Download data is not yet available.

Most read articles by the same author(s)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>